Yhteenveto dieetistä

Jaa Facebookissa Link

Morjensta päivää! Kaikki kiva loppuu aikanaa ja niin loppu dieettikin parisen viikkoa sitten. Treenailut ja puhtaasti syömiset jatkuu silti, koska bodybildinki on hauskaa hommaa. Kirjottelen nyt vähän yhteenvetoa kaikesta mitä jäi käteen ja mitkä asiat muuttuivat eniten omassa treenailussa ja syömisissä.

Read more »

Uutta jaksoa

Jaa Facebookissa Link

Joujou! Päivittelyä jakson muodossa! Kuvattiin videolle frendin kanssa iteksemme vetämä olkapääkäsijumppailu. Kotisalilla Foreverillä käytiin reenailemassa, niin ku aina. :D

Read more »

Lihakesä tuloo

Jaa Facebookissa Link

Morjentes! Päivittelyä videon muodossa, pientä hiljaiseloa mahtuu taas väliin. Stressiä pukkas mut hommat jatkuu edelleen! ;)

Read more »

Nälkä on kaveri

Jaa Facebookissa Link

Hyvveee päivöötä! Kesä on jo oven takana, mutta edelleen jatketaan diettiä. Viime kerralla valittelin ettei asioita hirveesti tapahdu. Otettii kevennys viikkoa väliin ja nyt homma pelittää paremmin ku koskaan! Tsiigaa kuulumiset vlogin muodossa!

Read more »

Lisää kaasua

Jaa Facebookissa Link

Terveppäterve! Edelleen dieetti jatkuu ja etiäppäin mennään. Tosin nyt on tuntunu siltä, että tapahtuuko mitään mutta kyllä sitä ku kuvia kattelee ni on tapahtunu. Sitä on vaan suhteellisen itsekriittinen. Varsinki keskivartalon kanssa. :D

Read more »